Jubileum activiteiten

Jubileum activiteiten

Er is een jubileumprogramma met activiteiten die we over het gehele jaar organiseren én activiteiten die we op de “officiële” dag willen organiseren.

De officiële dag is op 8 mei.

Gedurende het gehele jaar is er iedere maand een actie die altijd een relatie heeft met het jubileum , of het getal 50.

In de loop de komende maanden zullen we u steeds op de hoogte houden van de diverse activiteiten. Volg ons daarom op deze website, Facebook, Instagram en in de kranten.

Actie in de maand september.

In deze maand hebben we er voor gekozen om een persoon, organisatie of stichting die als doelstelling heeft in de een of andere vorm op te komen voor ongelijkheid of achterstand, én die gevestigd is in de gemeente Noardeast-Fryslân, in het zonnetje te zetten en een bedrag te doneren.

Wij zijn blij dat er in Dokkum een stichting is die het mogelijk maakt om in Kabira in het Afrikaanse Oeganda onderwijs te verzorgen. Zij doen dit vanuit de visie dat alleen samenwerking met de plaatselijke bevolking tot een duurzaam project kan leiden. Een doelstelling die dus volledig aansluit bij de doelstelling van de wereldwinkel Dokkum om via de verkoop van Fairtrade producten de boeren en handwerkslieden te ondersteunen.

Wij hebben op onze jubileum receptie een cheque overhandigd van € 500,–.

Voor meer informatie bezoek de website van Stichting Kabira